username: password: ?
Srpski  |  Shqip
 
 
 
 

DONATE

KAEF is supported largely through the charitable support of individual Kosovars, Americans, and American universities.

Consider making a donation online via American Councils

 

KAEF Sponsors

KAEF would like to thank all of the businesses, organizations and individuals who have contributed to KAEF. Through their donation they have proven that they possess a long-term dedication to Kosova and all its people.

KAEF needs the continuing support of businesses and individuals in Kosova and around the world. Private donations allow us to continue training Kosova's future leaders, thereby building a brighter future for all Kosovars.

Please make an investment in Kosova by making an investment in KAEF. We value donations of any amount.

Donors with a U.S. or International Visa or Mastercard can donate online via American Councils.

Residents of Kosova can donate by making a wire transfer to KAEF's account:

Bank Account No: 150 115 0000 071 656
RAIFFEISEN BANK KOSOVA
American Councils for International Education-Kosova

Donations in the U.S. can also be sent to American Councils:

American Councils/KAEF
1828 L Street NW
Suite 1200
Washington, D.C. 20036
202-833-7522

 

REGISTER


email

Join the online community at KAEF-online.org. You’ll receive the monthly KAEF Newsletter and other important updates about the program.

KAEF Blog Menu

KAEF News Feed

Kosova – online me një imazh të ri

Puna inovative në ueb-faqe e ish-bursistes së KAEF-it, prezanton një pikëpamje pozitive nga aspekti rinor.

Vitin e kaluar, ish-bursistja e KAEF-it Besa Luci (Gazetari, Universiteti i Missourit) ka qenë duke punuar në zhvillimin e një ueb-faqeje që i sjell gjeneratës se gazetarëve dhe bllogerëve të rinj Kosovarë hapësirën e duhur për t’i ndarë pikëpamjet dhe zhvilluar aftësitë e tyre. Ueb-faqja e quajtur Kosovo 2.0, tanimë është zgjedhur si njëra nga 10 top ueb faqet në ish-Jugosllavi, nga revista VIDI e Kroacisë.

Kjo faqe e mrekullueshme, e mundësuar në shqip, anglisht dhe sërbisht, përfshinë shkrimet nga disa tema të ndryshme si jetesa, arti, ekonomia, kultura dhe (natyrisht) politika. Kjo faqe mban edhe një numër të caktuar filmash të shkurtër dhe dokumentarë, njëherësh revistë ‘online’, udhërrëfyes për ngjarjet dhe aktivitetet në vend, si dhe një portal për kosovarët e rinj për t’i identifikuar mënyrat e studimit jashtë vendit.

Simbas ueb-faqes, “Kosovo 2.0 synon ta mbush zbraztësirën informative nga kjo faqe-portal që vazhdimisht dokumenton dhe promovon rininë kosovare, dhe një revistë që me kohë e përcjell ngritjen e një gjenerate të vendimmarrësve të ardhshëm në ambientin e tyre aktual-gjithmonë të ndryshueshëm”.

Comments are closed.